X2Ruis no nonsens advies
 


Wie is X2Ruis advies?

Henri Ruis is de drijvende kracht achter X2Ruis advies. 

Maar liefst 18 jaar was ik werkzaam bij N&S Quality Consultants, waar ik het bedrijf zag groeien van zeven tot ruim vijftig personen. Na de overname door Normec Foodcare scheidden de wegen, maar het QA-bloed stroomt waar het niet gaan kan en zo ben ik gestart met X2Ruis Advies. Ik ben breed inzetbaar als (senior) QA-manager in zowel de gehele levensmiddelenindustrie als de diervoederindustrie voor zowel kwaliteits- als voedselveiligheidsadvies.

Net als de afgelopen jaren combineer ik het adviseurswerk met mijn baan als fruitteler in Lithoijen. Samen met mijn broer teel ik sinds 2012 op een areaal van ongeveer 30 hectare Elstar, Jonagold, Conference en Xenia. Ik ben ingestapt toen mijn vader is gestopt met werken. Mijn broer is verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie.  Voor mij is het een mooie kans om het beste van twee werelden te combineren. Voor mijn werk als QA-adviseur is dat wel een voordeel. Je staat letterlijk met je poten in de klei.

Mensen kennen mij van de resultaatgerichte no-nonsens werkwijze. Ik ben recht door zee en zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Het is bij mij 'een man een man, een woord een woord' en als het niet klikt, dan moet je gewoon een andere weg zoeken. "


E-mailen
Bellen